Meistä

Tervetuloa MODERNI LASIKAUPPAan – Taidokasta lasiosaamista vuosikymmenten kokemuksella

Me MODERNI LASIKAUPASSA, osana Lasi Nygård -yhtiötä, olemme ylpeitä yli viiden vuosikymmenen perinnöstämme lasialalla. Ylivieskassa sijaitsevissa tuotantotiloissamme yhdistämme perinteisen käsityön uusimpaan teknologiaan, tarjoten teille ainutlaatuisia lasituotteita laidasta laitaan – pienet irtolasit tai lasitukset kotitalouksien käyttöön, rakennusteollisuuden suuret lasirakenteet, aina raskaan teollisuuden todella monimutkaisiin teknisiin laseihin ja paljon muuta.

Olemme Suomen Tasolasiyhdistys ry:n pitkäaikainen jäsenyritys, mikä todistaa sitoutumisemme alan korkeimpiin standardeihin ja vastuulliseen liiketoimintaan. Kestävä kehitys ja ympäristöystävälliset toimintatavat ohjaavat jokaista päätöstämme, olipa kyseessä materiaalien valinta, tuotantoprosessit tai jätteen minimointi.

Meidän missiomme on tarjota erinomaista laatua ja innovatiivisia ratkaisuja lasituotteissa. Käytössämme on mm. 5-akselinen CNC-työstökeskus, joka mahdollistaa nopeat ja monipuoliset tuotannot – pienistä erikoiskappaleista suuriin sarjatuotantoihin.

Suurten tilausmäärien ansiosta kykenemme optimoimaan lasilevyjen leikkuuprosessin todella tehokkaasti, mikä vähentää hukkajätettä merkittävästi. Tämä on mahdollista, koska käytössämme on erittäin tehokkaat lasialalle räätälöidyt tuotannonhallinta- ja optimointijärjestelmät, mitkä takaavat tehokkaan ja ekologisen tuotantoprosessin. Tällä saamme vähennettyä huomattavasti ympäristökuormitusta ja säästettyä luontoa.

Toimintamme on vuosien varrella laajentunut Suomen alueelta myös Pohjoismaihin ja muuhun Eurooppaan, tarjoten laadukkaita lasituotteita laajalle asiakaskunnalle. Oli tarpeesi pieni tai suuri, me MODERNI LASIKAUPASSA olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään täydellisen lasiratkaisun.

Kutsumme sinut tutustumaan monipuoliseen tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme. Olemme täällä palvellaksemme sinua ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Ystävällisin terveisin,
MODERNI LASIKAUPPA

Moderni Lasikauppa -verkkokaupan yhteystiedot


Asiakaspalvelu arkisin MA-PE klo 8-16 palvelee kaikissa yleisissä kysymyksissä ja asioissa

asiakaspalvelu@lasit.fi


Toimitusaikakyselyt/pikatoimitusmahdollisuudet, suuret yli 140m2 tilauserät, erikoistuotteet yms. voit olla yhteydessä suoraan tehtaalle

Lasi Nygård (siirtyy toiselle sivustolle)
Niemelänkyläntie 87
84100 Ylivieska

tai

tuotanto@lasit.fi


Hallinnolliset asiat

hallinto@lasit.fi


Onko sinulla palautetta tai kehitysehdotuksia, oliko jokin hyvää, eikö jokin toiminut tai kaipaisiko jokin sinusta kehittämistä? Anna palautetta! Emme voi taata että jokaiseen palautepostiin vastataan, mutta kaikki postit varmasti luetaan!

palaute@lasit.fi


Luotettavaa ja laadukasta lasivalmistusta: tehtaamme on Suomen Tasolasiyhdistys RY:n pitkäaikainen jäsenyritys!

Moderni Lasikauppa verkkokauppa (Y2957152-8)

Lasi Nygård – Niemelänkyläntie 87, 84100 YlivieskaSiirry sivustolle