Optiwhite

optiwhite, karkaistu lasi, lasilevy pöydän päälle MODERNI LASIKAUPPA

Erikoiskirkas lasi (kauppanimeltään esimerkiksi optiwhite, clearvision, diamant). Tällaista lasia kutsutaan monesti kauppanimellä, esimerkiksi Optiwhite-lasi. Erikoiskirkas lasi on kirkkaampaa kuin normaali kirkas lasi, koska erikoiskirkkaassa lasissa on pienempi rautapitoisuus normaaliin lasiin verrattuna. Tällöin myös ko. lasin väritoisto on huomattavasti puhtaampi, esimerkiksi jos normaali lasi maalataan taustaltaan valkoiseksi, lopputulos lasin läpi katsottuna on voimakkaan vihertävän valkoinen, erikoiskirkkaalla lasilla tämä vihertämis-ilmiö on huomattavasti vaimeampi. Tätä ns. optiwhite-lasia voidaan käyttää todella monissa eri tarkoituksissa aina sisustuslaseista aurinkokeräimen laseihin.   # low-iron # optiwhite #erikoiskirkas lasi #vähärautainen lasi # lasilevy pöydän päälle

Normaalia tasolasia (float-lasia) käytetään todella moniin eri tarkoituksiin, nimityksiä on useita (float lasi voidaan karkaista = karkaistu lasi/iskunkestävä lasi/turvalasi, lasilevy, leikattu lasi, rakennuslasi, sisustuslasi, lasilevy pöydän päälle, välitilan lasi). Tasolasia on usean eri sävyistä esimerkiksi (kirkas, harmaa, erikoiskirkas (optiwhite), sininen yms.) tai tasolasi voidaan myös maalata haluttuun sävyyn (taustamaalattu lasi, taustamaalattu valkoinen lasi jne..)

Siirry tuotteeseen klikkaamalla tästä

Taustamaalattu lasi

Voimme tilauksesta maalata lasin takapinnan valitsemallanne värillä. Taustamaalattu lasi soveltuu esimerkiksi ruokapöytien lasikanneksi, seinille sisustuslaseiksi tai keittiön välitilan lasiksi (# lasilevy keittiöön) yms. Taustamaalatuista laseista voit luoda upeita sisustuselementtejä. Taustamaalauksen pohjalasiksi suosittelemme aina valitsemaan ”Erikoiskirkkaan lasin”, missä on vain vähän lasin luontaista vihreää sävyä. Tällöin lasin väritoisto-ominaisuudet ovat parhaimmillaan. Erikoiskirkas lasi ei kuitenkaan ole täysin väritön ja lasi myös ”varjostaa” eli tummentaa hiukan maalin värisävyä, joten lasin läpi katsottuna väri ei ole koskaan sama kuin ilman lasia sama maalisävy.

Musta väri ei juurikaan muutu siitä, onko se maalattu normaalille vai erikoiskirkkaalle lasille.

Taustamaalattu lasi on vain sisäkäyttöön ja maalipuoli on oltava aina toista pintaa vasten piilossa (pöytä, seinä) ja suojeltava naarmuuntumiselta.

Suunnitellessasi laskurillamme taustamaalattua lasia, lasin mittakuvaa katsottaessa taustamaalaus tulee aina lasin taakse eli taustalle. Ota tämä huomioon myös jos tilaat lasiin reikiä.

Alla kuvassa vertailtuna valkoinen maalaus erikoiskirkkaalla ja ”normaali” kirkkaalla lasilla:

optiwhite, karkaistu lasi, taustamaalattu lasi, lasilevy pöydän päälle, valkoinen lasi, MODERNI LASIKAUPPA www_lasit_fi

Alla esimerkkikuvassa pyöreä erikoiskirkas lasi, maalattuna Violetti 4003 värillä:

optiwhite, karkaistu lasi, taustamaalattu lasi, lasilevy pöydän päälle MODERNI LASIKAUPPA www_lasit_fi

# valkoinen lasi # optiwhite # taustamaalattu lasi # välitilan lasi # lasilevy pöydän päälle # sisustuslasi

Siirry tuotteeseen klikkaamalla alla olevaa tuotelinkkiä:

Näytetään ainoa tulos